Akard jobban, mint amennyire félsz tőle!

Mi nem csak beszélünk róla, mi átéltük.

Mi nem csak elméletben tudjuk, mi megéltük.

Kende-Hofherr Krisztina és Pintér Szabolcs a KKV szektor elkötelezett segítői, az AJMAFT selfmade karriertámogatás és módszertan alapítói vagyunk.

Brandépítés, stratégia alkotás, marketing, online marketing és kommunikáció területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.

Munkánk során ezernél is több ügyféllel dolgoztunk együtt, és több tízezrek számára tartottunk oktatást, előadást, motivációs előadást.

Valóban elmondhatjuk magunkról, hogy nem csak tanítjuk, hanem csináljuk is, hiszen jelenlegi tevékenységünk, hivatásunk során kis- és középvállalkozók számára nyújtunk segítséget nap, mint nap.

A hazai self-made vállalkozások és tudatos karrierépítők támogatójaként feladatunk a tudás átadása és a technológia adta felületek felhasználhatóságának javítása. A sikert elismerésben és Forintban mérik - ezért minden hónapban konkrét digitális elemek, szövegek és kreatív tartalmak segítségével támogatjuk az AJMAFT vállalkozói közösséget!

Az AJMAFT egy módszertan

A folyamatos tanulás és a tanultak állandó használata

Amikor a mindig változó technológiai és társadalmi környezet, a meg nem álló fejlődés és a fiatal generációk egyre hatékonyabb eszközismerete, sikervágya korábban nem ismert határokat feszeget, akkor a szinten tartott tudás és annak állandó használata tarthat minket versenyképességünk megfelelő szintjén!