Akard Jobban, Mint Amennyire Félsz Tőle!

Nem gondoltuk volna, hogy KHK ezen mondata akkora hatással lesz közösségünk egyik tagjára, hogy az egyetemi vizsgája során a szavak kezdőbetűit a tenyerébe írva merít erőt belőle - Innen jön az AJMAFT, ami azóta egy kész branddé nőtte ki magát.
Brandépítés, stratégia alkotás, marketing, online marketing és kommunikáció területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk.
Munkánk során ezernél is több ügyféllel dolgoztunk együtt, és több tízezrek számára tartottunk oktatást, előadást, motivációs előadást.

Valóban elmondhatjuk magunkról, hogy nem csak tanítjuk, hanem csináljuk is, hiszen jelenlegi tevékenységünk, hivatásunk során kis- és középvállalkozók számára nyújtunk segítséget nap, mint nap.

A hazai self-made vállalkozások és tudatos karrierépítők támogatójaként feladatunk a tudás átadása és a technológia adta felületek felhasználhatóságának javítása. A sikert elismerésben és Forintban mérik - ezért minden hónapban konkrét digitális elemek, szövegek és kreatív tartalmak segítségével támogatjuk az AJMAFT vállalkozói közösséget!

A közösség ereje az abban szereplő emberek erejében rejlik! Hisszük, hogy tanulással és ismeretek átadásával közösen lehet szintet, szinteket ugrani.

“Életünkben leginkább arra van szükségünk, hogy legyen valaki, aki rábír, hogy megtegyük, amire képesek vagyunk...” ― Ralph Waldo Emerson

Örülünk, hogy itt vagy  ezek szerint Te már jobban akarod, mint amennyire félsz tőle!

Az AJMAFT egy módszertan

A folyamatos tanulás és a tanultak állandó használata

Amikor a mindig változó technológiai és társadalmi környezet, a meg nem álló fejlődés és a fiatal generációk egyre hatékonyabb eszközismerete, sikervágya korábban nem ismert határokat feszeget, akkor a szinten tartott tudás és annak állandó használata tarthat minket versenyképességünk megfelelő szintjén!