Selfmade… Olyanokat illetünk ezzel a jelzővel, akik saját erőből, tudásukból, tehetségükből és akaratukból léptek nulláról az egyre és építettek céget, karriert vagy márkát. Teljesítményüket és sikereiket egyedi látásmód, kitartás, alázat, eltántoríthatatlanság,  folyamatos tanulás és fejlődés és  egyfajta megmagyarázhatatlan szenvedély kíséri.  A Selfmade eredményei minden esetben magas  minőséget és  követendő példát jelentenek.

 

NE HAGYD KI EZT A KIVÉTELES LEHETŐSÉGET, ÉS MÁR MOST BIZTOSÍTSD HELYED A JÖVŐ ÉVI SELFMADE NAPRA!
 
Reméljük, hogy még tart a Selfmade Napon szerzett lendület és mindenkiben élénken élnek az ott megszerzett élmények.
Találkozunk 2025. május 9-én?
 
Tudjuk, hogy látogatóink számára kiemelten fontos a szakmai fejlődés és az inspiráló kapcsolatok kialakítása. Ezt szem előtt tartva igyekszünk újra egy kiemelkedően tartalmas és izgalmas programot összeállítani tele előadásokkal, értékes kerekasztal beszélgetésekkel, workshopokkal és egyéb hasznos programokkal.
 
A kedvezményes, 19,900,- forintos jegyvásárlási lehetőség korlátozottan érhető el, 200 db jegy erejéig!
(VIP upgrade jelenleg nem, de később ezekhez a jegyekhez váltható lesz)
 
 
 

TALÁLKOZZUNK A KÖVETKEZŐ SELFMADE NAPON 2025 MÁJUS 9-ÉN!

JEGYVÁSÁRLÁS

selfmade nap 2025 webre

Az AJMAFT egy módszertan

A folyamatos tanulás és a tanultak állandó használata

Amikor a mindig változó technológiai és társadalmi környezet, a meg nem álló fejlődés és a fiatal generációk egyre hatékonyabb eszközismerete, sikervágya korábban nem ismert határokat feszeget, akkor a szinten tartott tudás és annak állandó használata tarthat minket versenyképességünk megfelelő szintjén!