Esztergomi táborunk különleges élmény volt mindannyiunk számára, ahol bár, különböző háttérrel és szakmákban tevékenykedünk, mégis olyan egységet alkottunk, amire ritkán van példa.

Érkeztek tábor résztvevők Németországból vagy Ausztriából is, és volt köztünk jegyesoktató, hulladékgazdálkodással foglalkozó szakember, ahogyan útkereső, fitoterapeuta és olimpiai bajnok is.

Valóban olyan teljes és kivételes három napot töltöttünk el együtt, amikor nincsenek előítéletek, sem megfelelési kényszer, az egyediség és elfogadás jegyében telnek a napok.

Számunkra ez nem csak egy tábor, hanem egy olyan esemény, ahol egymásra találunk, mély beszélgetéseket folytatunk, tapasztalatokat cserélünk, és számos szakmai területen szerezhetünk új ismereteket.

A három nap alatt nincs helye a stressznek, szorongásnak vagy képmutatásnak. Teljes mértékben önmagunk lehetünk,, hiszen itt nincs helye az elvárásoknak vagy a társadalmi normáknak. Ehelyett, van helye a mély és őszinte beszélgetéseknek, az egymás iránti támogatásnak, és az olyan tapasztalatoknak, amelyek értéket adnak az életünknek.

A közösség ereje abban rejlik, hogy mindenki más, mégis egy. Szabadon sírunk, nevetünk, tanulunk és fejlődünk. Eredményeink kézzel foghatóak és nemcsak szakmailag, de emberileg is gazdagodunk.

Köszönjük, hogy ott voltatok, alig várjuk a folytatást!

Az AJMAFT egy módszertan

A folyamatos tanulás és a tanultak állandó használata

Amikor a mindig változó technológiai és társadalmi környezet, a meg nem álló fejlődés és a fiatal generációk egyre hatékonyabb eszközismerete, sikervágya korábban nem ismert határokat feszeget, akkor a szinten tartott tudás és annak állandó használata tarthat minket versenyképességünk megfelelő szintjén!